Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιούνιος 12, 2019

   Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, ο Αντιστράτηγος  Γεώργιος Δημητρόπουλος, Διοικητής της ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ», επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών, όπου πραγματοποίησε ομιλία – ενημέρωση στους Σπουδαστές της 32ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο Προσωπικό σχετικά με την αποστολή, την επιχειρησιακή ετοιμότητα τις προοπτικές και τους στόχους της ΑΣΔΕΝ.

Μάιος 17, 2019

   Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών σπουδαστών του Οικονομικού, Γεωγραφικού και Στρατολογικού Σώματος της 32ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

   Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ενώ στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Μάιος 15, 2019

   Την Τετάρτη 15 Μαϊ 2019, ο Αντιστράτηγος Κούτρας Κωνσταντίνος, Διοικητής του Γ΄ΣΣ/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποίησε ομιλία – ενημέρωση στους Σπουδαστές της 32ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο Προσωπικό σχετικά με την αποστολή, τις προοπτικές και στόχους του  Γ΄ΣΣ/NRDC-GR.

Φεβρουάριος 11, 2019

Την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών σπουδαστών της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρος Μιλτιάδης,...