Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεβρουάριος 11, 2019

Την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών σπουδαστών της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός.

Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη, κ. Σπύρος Μιλτιάδης,...

Ιανουάριος 30, 2019

   Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρος Μιλτιάδης, επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών, όπου πραγματοποίησε ομιλία στους Σπουδαστές της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο προσωπικό, με θέμα : Εθνική Στρατηγική Ασφάλειας και Εξωτερική Πολιτική.

Ιανουάριος 15, 2019

Την Δευτέρα 14 Ιαν 2019, ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης Ηλίας, Αρχηγός ΓΕΕΦ, επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αφού ενημερώθηκε από το Δκτή της Σχολής για τις εκπαιδευτικές δράσεις της, πραγματοποίησε ομιλία στους Σπουδαστές της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο Προσωπικό κατά την οποία :

Ανέπτυξε τα συστατικά στοιχεία και τις ιδιαιτερότητες του πολυχωρικού πολέμου.Επισήμανε τα οφέλη της Διοίκησης με βάση την αποστολή και παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της πειθαρχημένης ανυπακοής ως καθοριστικούς παράγοντες για την επιτυχή έκβαση του...
Δεκέμβριος 19, 2018

Την Τρίτη 18 Δεκ 2018, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μασούρας, Υποδιοικητής του ΓΕΣ/ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ, επισκέφθηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών.

Πραγματοποίησε ομιλία στους Σπουδαστές της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο Προσωπικό κατά την οποία :

Μετέφερε χαιρετισμό του κ. Α/ΓΕΣ.Αναφέρθηκε στη σημασία φοίτησης στη ΣΔΙΕΠ, στη δυναμική επιδίωξης γνώσης σε κάθε ευκαιρία και στην ανάγκη ενίσχυσης της εκπαίδευσης μέσω της εξομοίωσης. Τόνισε ότι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα που συντελούνταν την παρούσα περίοδο  στο Στρατό Ξηράς.Ευχήθηκε χρόνια...