Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οκτώβριος 11, 2018

  Στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2018, διεξήχθη στο αμφιθέατρο της Σχολής σεμινάριο Διοίκησης και Ηγεσίας με θέμα «Απόδοση Στρατιωτικού Προσωπικού σε Στρεσσογόνες Συνθήκες – Πρακτικές Οδηγίες Διαχείρισης Στρες», το οποίο παρακολούθησαν οι σπουδαστές της 31ης Εκπαιδευτικής Σειράς καθώς και η Διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό της Σχολής.

  Εισηγητές ήταν Αξιωματικοί Ιατροί της Ψυχιατρικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ.

  Αναπτύχθηκαν τα θέματα:

Αγχώδεις Διαταραχές- Διαταραχές Προσωπικότητας.Διαταραχές από Χρήση Ουσιών – ΑλκοόλΔιαχείριση Στρες - Πρακτικά Παραδείγματα Αντιμετώπισης Στρες....
Αύγουστος 04, 2018

  Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 30ης εκπαιδευτικής σειράς.

  Τα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους Αξιωματικούς από τον  Επιτελάρχη του ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αντώνιο Νομικό.

  Η ΣΔΙΕΠ, ως η Ανώτατη Σχολή Κλαδικής επιμόρφωσης των στελεχών του Στρατού Ξηράς, προετοιμάζει Αξιωματικούς όλων των Όπλων και Σωμάτων, ώστε να καταστούν άξιοι ηγέτες, Διοικητές και επιτελείς, με...

Αύγουστος 01, 2018

  Το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου 2018 τελέστηκε ο επίσημος εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό, του Στρατοπέδου «ΝΤΑΛΙΠΗ», στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

  Στις εκδηλώσεις παρέστησαν το Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικού του Στρατηγείου της ΜΕΡΥΠ, της ΣΔΙΕΠ και του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών καθώς και πλήθος κόσμου.

Ιούλιος 24, 2018

   Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο μόνιμο προσωπικό και στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς της 30ης Εκπαιδευτικής Σειράς, κατά την οποία:

- Τόνισε ότι η Διακλαδικότητα είναι μονόδρομος.

- Παρότρυνε τους σπουδαστές να εφαρμόσουν, στην καθημερινότητά τους, καινοτόμες ιδέες που καταδεικνύουν την αλλαγή νοοτροπίας.

- Χαρακτήρισε την αναβάθμιση της...