Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος 16, 2019

   Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής Δόγματος Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, επισκέφτηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς όπου πραγματοποίησε ομιλία  στους Σπουδαστές της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο προσωπικό της Σχολής.

Αύγουστος 05, 2019

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών σπουδαστών της 32ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ενώ στην τελετή παρέστησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ Ιουστίνος, εκπρόσωποι διπλωματικών και τοπικών αρχών καθώς και οικογένειες των...

Ιούλιος 31, 2019

  Το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου 2019 τελέστηκε ο επίσημος εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Ιερό Ναό, του Στρατοπέδου «ΝΤΑΛΙΠΗ», στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

 Στις εκδηλώσεις παρέστησαν το Στρατιωτικό και Πολιτικό προσωπικού του Στρατηγείου της ΜΕΡΥΠ, της ΣΠΣΞ και του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών καθώς και πλήθος κόσμου.

Ιούλιος 31, 2019

   Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, ο Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), του μεγαλύτερου Σχηματισμού Διοικητικής Μέριμνας του ΣΞ, επισκέφτηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών όπου πραγματοποίησε ομιλία – ενημέρωση στους Σπουδαστές της 32ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο προσωπικό σχετικά με την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες της ΑΣΔΥΣ.