Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μάιος 22, 2018

 Την Παρασκευή 18 Μαϊου 2018, στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ», πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών του Οικονομικού – Γεωγραφικού Σώματος, της 30ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

 Μετά την παρακολούθηση της προβλεπόμενης εκπαίδευσης στην στρατιωτική επιστήμη και τέχνη, έχουν διαμορφώσει ως Δκτές και Επιτελείς, την ικανότητα να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις ενός σύγχρονου και μελλοντικού επιχειρησιακού πεδίου.

Μάρτιος 27, 2018

   Σήμερα την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ» στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού Ξηράς από τον Ταξίαρχο Βασίλειο Βαϊραμίδη στον Ταξίαρχο Ιωάννη Βασιλάκη ενώπιον του Υποδιοικητή ΓΕΣ/ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ Υποστράτηγου Κωνσταντίνου Μασούρα.

    Στην τελετή παραβρεθήκαν οι Θρησκευτικές και Πολιτικές Αρχές του Δήμου Καλαμαριάς  καθώς και Ανώτατοι Αξκοι του Στρατού Ξηράς και εκπρόσωποι των λοιπών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ιανουάριος 26, 2018

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στη Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών του Στρατού Ξηράς στο Στρατόπεδο «ΝΤΑΛΙΠΗ» θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 29ης εκπαιδευτικής σειράς.

Αύγουστος 07, 2017

  Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των 94 Σπουδαστών της 28ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

  Tα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους Αξιωματικούς από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

  Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών, αποτελεί το τελευταίο "Κλαδικό" σχολείο επιμόρφωσης των Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, προετοιμάζοντάς τους για Διοικητές και Επιτελείς ικανούς να στελεχώσουν με αισιοδοξία και υπερηφάνεια έναν ευέλικτο, ποιοτικό και αποτελεσματικό Στρατό....